Eigen bedrijvenoverzicht

1
nickwildschut schreef:Dus ik ben met een vriend aan de slag gegaan en we hebben het volgende ontwikkeld: http://www.follow-us.net . Schrijf je gratis in en doe mee, je krijgt een link naar je bedrijf, naar je social media en als je wilt naar google maps met jouw adres. Alles wat bedrijvenpagina ook biedt, maar dan gratis.

Het community gedeelte, daar wordt hard aan gewerkt!
(dit is een reactie uit een gesplitst onderwerp - Dirkjan)
Als je inschrijft, leuk en dank!

Leuk idee!
Direct ingeschreven.
Groeten,
Dennis van Orsouw
Stickerland / Signers

Stickerland.nl - Online stickers bestellen
Check ook mijn blog over stickers en reclame dingen

Re: Eigen bedrijvenoverzicht

4
Super, erg blij mee. Vanaf volgende week kun je ook opdrachten plaatsen, of hier juist op reageren middels een offerte. En nog voor 1 januari een evenementen kalender die plaatsgebonden is. Zodat je ook daadwerkelijk wat aan zo'n pagina hebt:)
dit is eveneens kosteloos, want een netwerk is er om elkaar te versterken, niet om elkaar armer te maken!

Nogmaals de link: http://www.follow-us.net
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Eigen bedrijvenoverzicht

5
Enkele dagen later dan verwacht, het was wat programmeerwerk, maar in de loop van deze middag (tegen 4 uur) kun je opdrachten plaatsen en reageren via offertes. Nu is het alleen zaak dat zich wat meer bedrijven gaan aanmelden... Grappig dat bedrijvenpagina.nl ondernemers zo ver krijgt zich op te geven voor een jaarlijks niet misselijk bedrag.. Terwijl wij al moeite hebben mensen te overtuigen wanneer het gratis is:)

Klanten kan ik dan ook niet garanderen, maar wie weet, hopelijk, ooit!

ps: ik zou mij graag nog introduceren omdat ik dat nooit heb gedaan. Ik zit in de masterfase van mijn studie en daarnaast verdien ik mijn geld met schrijven van commerciële webteksten (http://www.page2face.nl). De website http://www.follow-is.net is een project voortgekomen deels uit idealisme, deels uit woede en voor het grootste deel omdat het erg leerzaam is om een dergelijk project op te zetten!

Re: Eigen bedrijvenoverzicht

9
nickwildschut schreef:Super, erg blij mee. Vanaf volgende week kun je ook opdrachten plaatsen, of hier juist op reageren middels een offerte. En nog voor 1 januari een evenementen kalender die plaatsgebonden is. Zodat je ook daadwerkelijk wat aan zo'n pagina hebt:)
dit is eveneens kosteloos, want een netwerk is er om elkaar te versterken, niet om elkaar armer te maken!

Nogmaals de link: http://www.follow-us.net
Ik heb me na het lezen van bovenstaande, direct aangemeld.
http://www.jeepeewielershop.nl

Re: Eigen bedrijvenoverzicht

10
Voor deze maand staat de evenementenkalender in de programmeerplanning en het design mag wat worden opgekrikt. Omdat we afhankelijk zijn van vriendendiensten gaat dit met kleinere stapjes dan gewenst. Maar enfin, het is erg leuk het deelnemersbestand nu dagelijks te zien groeien!