Twenga, iemand ervaring mee?

1
Iemand hier die positieve en/of negatieve ervaringen heeft met Twenga?

Kreeg daar vandaag een e-mail van en heb daar even wat tijd aan besteed.
Mijn inziens ziet het er leuk uit, en in ons geval zou dat €0.17 CPC (Cents per Click) kosten naast 2 maal per maand facturering á €5. Dat vind ik wel vreemd.

Kortom, doen of niet doen? Wat zijn de alternatieven?
Of toch maar Beslist.nl oid's doen?
http://www.ukfood.nl
http://ukfoodnl.blogspot.com
Problemen bestaan niet, hooguit uitdagingen!

Re: Twenga, iemand ervaring mee?

2
Je kan ook via een affiliate netwerk met Twenga werken. Bijvoorbeeld Trade Tracker. Dan betaal je een percentage per sale, en niet een prijs per klik. Is iets veiliger voor jou omdat je ROI gewaarborgd is.

Re: Twenga, iemand ervaring mee?

3
Rudy schreef:Je kan ook via een affiliate netwerk met Twenga werken. Bijvoorbeeld Trade Tracker. Dan betaal je een percentage per sale, en niet een prijs per klik. Is iets veiliger voor jou omdat je ROI gewaarborgd is.
Met dat laatste heb je wel gelijk, het is leuk dat men klikt, maar als men niks koopt heb je er niks aan maar betaal je toch. Zo had ik het nog niet bekeken ;)
Dat affiliate gebeuren moet ik me eens in gaan verdiepen, nog geen kennis van en zie het overal staan. PPS lijkt me gezien de marge die we hebben op onze producten dan billijker.

Ik heb ook eens op kieskeurig en beslist.nl gekeken, en schrok me een hoedje
http://www.ukfood.nl
http://ukfoodnl.blogspot.com
Problemen bestaan niet, hooguit uitdagingen!

Re: Twenga, iemand ervaring mee?

4
Hi,

Ik zit met mijn bedrijf ook op Twenga. Maar meer omdat het laagdrempelig is voor mij (kost bijna niks) Toch weer een beetje extra exposure. Heb effe voor je gekeken. Dit jaar 25 bezoeken, 3 transacties..

Voor wat betreft Kieskeurig en Beslist: dit kost inderdaad geld, maar, als je goedkoop kan zijn (of scherp geprijsd) dan levert dit zeker omzet op. Ik ben op Beslist Pro account en ik ben ook gratis member geweest. Dat is een wereld van verschil qua bezoekersaantallen.

Gr,
ES01
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.