Feedback voor Itru.nl

1
Hallo webwinkel forumleden

Wij Itru Groothandels- en Inkoperbedrijvengids (Europese marktleider in het opzoeken van leveranciers voor professionelen) promoten gratis bedrijven online. Maar daar stoppen wij niet. Bedrijven die leveranciers zoeken kunnen onze datebase gratis raadplegen om (web)adressen van potentiële leveranciers te vinden en of te vergelijken.

Wij hebben ervoor gekozen onze bedrijvengids in 16 rubrieken onder te verdelen, van groothandels in kleding & accessoires tot zelfs zakelijke dienstverlening die van belang zijn om een bedrijf te runnen.

Wij hopen dat jullie voldoende geïnformeerd zijn over itru.nl en horen graag wat feedback van jullie.

Alvast bedankt
William
Itru InkoopPortaal met een compleet overzicht van Groothandels, Fabrikanten, importeurs, Distributeurs en Dienstverleners. http://www.itru.nl

Re: Feedback voor Itru.nl

2
De dame die haar laaiend enthousiaste mening ventileert op de voorpagina kan niet zo goed spellen denk ik. Ze zegt "Ik heb meer omzet genereert door Intru.nl".

Re: Feedback voor Itru.nl

3
Rudy schreef:De dame die haar laaiend enthousiaste mening ventileert op de voorpagina kan niet zo goed spellen denk ik. Ze zegt "Ik heb meer omzet genereert door Intru.nl".
Misschien zie ik het niet maar dat staat er toch?
Itru InkoopPortaal met een compleet overzicht van Groothandels, Fabrikanten, importeurs, Distributeurs en Dienstverleners. http://www.itru.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.